Humany

Dæk og fælge online siden 2002.

Vi sælger produkter fra velkendte leverandører der under længere tid har vist at de opretholder de højeste standarder. Vi arbejder hårdt så du som kunde altid kan købe fra os til de bedste priser.

Bythjul har været online siden 2002 ( Danmark 2007)  og konstant stræber efter at være på forkant med leveringstider, sortiment og brugervenlighed. Vi arbejder med et stort lokalt lager hvor vi lagerfører mere end 50,000 artikler, på grund af dette kan vi hurtigt samle og levere en stor del af vores sortiment.I løber af 2007 åbnede vi også filialer i Finland, Danmark og Norge. Virksomheden idag har over 25 ansatte og den årlige omsætning er ca. 260 MSEK. Bythjul Norden AB har hovedkontor i Stockholm. 
Varebeholdning og produktion foregår i vores distributionscenter i Sverige.

Vores produkt vidende kundeservice arbejder på vores hovedkontor i Stockholm. Vi tilbyder kundeservice på flydende Svensk, Norsk, Dansk og Finsk. Goodgrip.dk vandt prisen "Årets dækbutik" 2012 afholdt af Prisjagt. Dette viser at vi har mange tilfreds kunder og det er en stor anerkendelse som vi er meget glade for. Goodgrip.dk var tidlige med at sælge dæk online og idag er vi en af de mest berømte online forhandlere af dæk i Sverige og er stadig på toppen i deres industri. 
Med lynhurtige leverancer og tilfredse kunder holder vi et fast greb om det Svenske online dæk marked.

Vi arbejder for en komplet service oplevelse

Vi giver dig pasningsgaranti når du køber dine dæk fra os

Når du søger efter komplette hjul, dæk eller fælge med vores bilregistrerings søgning er du garanteret at de valgte produkter vil passe til din bil. Du behøver kun at udfylde din bils registreringsnummer eller bilmodel og vi ordner resten. I det usandsynlige tilfælde at vores database matcher din bil med de forkerte produkter tager vi produkterne tilbage gratis selvfølgelig.

Læs mere om vores pasningsgaranti

Vi har certificerede samarbejdspartnere over hele landet

Hvis du køber dine dæk og fælge på vores hjemmeside og ønsker hjælp med at montere dem på din bil, er dette en service vi med glæde tilbyder vores kunder. Vi samarbejder med nogle af de bedste værksteder i landet. Du er mere end velkommen til at få produkterne leveret til din hoveddør og håndtere monteringen selv eller tage dem til dit lokale værksted,uanset hvad føles mest praktisk for dig.

Find dit værksted

Vi tester og udvælger de bedste dæk på markedet

Vi har valgt de bedste dæk lige nu og kaldt den Goodgrip testen. Vi sammensætter alle data fra de lokale magasiners dækteste, beregnet anmeldelser fra kunder, vores egen ekspertise og data for at finde de perfekte dæk. Vi offentligøre også alle lokale magasiners dækteste direkte på vores hjemmeside for et godt overblik for dig som kunde, så det bliver nemt at finde et passende dæk til dit formål.

Se vores test

Vores personales brede erfaring kan hjælpe dig med dine spørgsmål

Kundeservice er her altid til at hjælpe dig, uanset hvilke problemer du måtte have angående dæk og fælge du leder efter. Vi taler flydende svensk,norsk,finsk, dansk og engelsk. Vi er blot et telefonopkald eller e-mail væk, tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os idag