Humany

BRIDGESTONE DÆK, KØB BILLIGT ONLINE


Goodgrip sælger både vinterdæk og sommerdæk fra Bridgestone til lave priser. Bridgestones dæk er kendte for sin høje sikkerhed og prestanda. I og med dette har bilproducenter over hele verden installeret Bridgestones dæk på sine køretøj direkte på fabrikken.

12 modeller fra Bridgestone
Sommerdæk

7 modeller af Sommerdæk fra 467 DKK

Pigdæk

1 modeller af Pigdæk fra 942 DKK

Europeiske friktionsvinterdæk

2 modeller af Europeiske friktionsvinterdæk fra 546 DKK

Nordiske friktionsdæk

2 modeller af Nordiske friktionsdæk fra 454 DKK

Bridgestone

Bridgestone Tire Corporation Ltd grundlagdes allerede 1931 og er verdens næst største tillverkere af dæk. Navnet ”Bridgestone” er en dikrekte oversættelse af den japanske grunderen Shojiro Ishibashis efternavn. År 1988 købte Bridgestone amerikanske Firestone Tire & Rubber Company. På grund af dette skulle Bridgestone snart blive et af verdens største dæk og gummifirmaer. Bridgestone har siden start skabt et globalt team som arbejder for at producere højste mulige kvalitet, service og teknik. Idag producerer Bridgestone dæk til motorcykler, personbiler, lastbiler, flyvere og sportsartikler for golf og cykling.

 

Bridgestone tilbyder dæk til alle typer af personbiler, alt fra små bile til SUVer og sportbiler. Et meget populært sommerdæk i højprestandaklassen er Bridgestone Potenza, et dæk der forener precision og teknologi fra Formel1 med dagens høgprestandabiler. Andre Bridgestone dæk som vi har er bland annet Bridgestone Turanza og Dueler.

 

Når man snakker om vinterdæk ligger Bridgestones dæk også meget langt fram med mange testvinnere. Et meget prisbelønt dæk er Noranza 2 som er det sejeste vinterdækket som Bridgestone har produceret. Det er anpasset for extreme nordiske vejrbetingelser. Dette Bridgestone dæk har en første klasse stabilitet og styrreresponse på våde og tørre vejbetingelser, samt et avenceret pigmønster og selvrengørende spor i dækket.

 

Bridgestone har leveret dæk til Formel-1 siden 1997. Under perioden 2008-2010 er Bridgestone den eneste leverandør af dæk til FIA:s verdensmæsterskap i Formel-1. Den første title erhvervedes under det andet år, 1998 af Mika Häkkinen og McLaren-Mercedes.

 

Hvis du vil vide mere om Bridgestones dæk eller har spørgsmål om hvilke dæk der passer dig og din bil bedst, kan du ta del af vores recensioner og tester, eller ringe til vores kundeservice på telefonnummer 808-822 79. Vi kan garanteret kan hjelpe dig. Find dit Bridgestone dæk nu!

Spørg nogen der ved!

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have mens  du bestiller dine produkter. Vi ser frem til dit opkald eller e-mail!