Humany

CONTINENTAL DÆK, KØB BILLIGT ONLINE

Continental AG blev grundlagt i Hannover 1871. Continental er den fjerde største producent af dæk på markedet for sommerdæk og vinterdæk . Continental har mere end 40 dækfabrikker og testbaner over hele verden, og har som vision at lave individens rejse sikrere, mere komfortabel og langsigtigt håldbar. Continental har mange prestigefyldte samarbejden med bilindustrien, så som Dailmer-Benz og Porsche.

1007 modeller fra Continental
Sommerdæk

639 modeller af Sommerdæk fra 425 DKK

Pigdæk
Europeiske friktionsvinterdæk

82 modeller af Europeiske friktionsvinterdæk fra 354 DKK

Nordiske friktionsdæk

135 modeller af Nordiske friktionsdæk fra 546 DKK

Continental

Goodgrip tilbyder et stort sortiment af dæk fram Continental med både vinter- og sommerdæk til gode priser.

Sommerdæk Et af Continentals bedste sommerdæk er ContiSportContact3 Det er godt både på våde og tørre veje og til for dig som har en moderne og motorstærk bil og som tit kører langt. Et modsvarende alternativ for dig der kører lidt mindre, er Continental ContiEcoContact 3, et dæk for mindre og ældre biler. Dette er et moderne dæk med lavt rullemodstand, samt godt grep . Dette er et moderne dæk med lavt rullemodstand samt godt grep for dig som kører lidt mindre med dine dæk, eller med mere blandet kørsel og med midre afstand. ContiSportContact5, testvinder i Auto Motor & Sport og tredjeplads i Auto Zeitung 2015.

Vinterdæk 2009 vandt Continental flertallet dæktester mod konkurrenterne , gennem at stå for alle dæk på Top-3. Testvinneren var ContiWinterContactTS830 et centaleuropæisk friktionsdæk fra Continental. På anden plads kom Continental ConiWinter Viking 2, det dobbeldæk som opviser det højste niveau på is og sne, men som også havde god opførsel på våde og tørre veje. Der er ingen tvivl om at dæk fra Continental står langt fram i kategorin vinterdæk – og du finder dem selvfølgelig hos Goodgrip.

Innovation og sikkerhed er grundlæggende faktorer som definierer varemærket Continental – uanset hvis det rækker sig om sommer eller vinterdæk. Under året 2002 undertegnede Continental derfor en aftale med med en af sine konkurrenter, Bridgestone. Dette for at fremme forskning og udvikling af Run Flat dæk, et punkteringsfrit dæk der bruges mere oh mere idag hos alle nytilverkere af biler. Continental står som udviklere for TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) som advarsler føreren hvis trykket i et dæk falder.

Spørg nogen der ved!

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have mens  du bestiller dine produkter. Vi ser frem til dit opkald eller e-mail!