Humany

DUNLOP DÆK, KØB BILLIGT ONLINE

Dunlop er en af verdens primære producenter af høgprestandadæk, med en imponerende historie af framgange i motorsporten. Dunlops omfattende race-erfaring bygger på den altid aktive udvikling af innovative teknologier for at designe og producere dæk for motorliv og kørsel.

18 modeller fra Dunlop
Sommerdæk

16 modeller af Sommerdæk fra 617 DKK

Europeiske friktionsvinterdæk

2 modeller af Europeiske friktionsvinterdæk fra 798 DKK

Dunlop

Om vinteren når temperaturen er lav, og vintervejen ser tør ud, kan det stadig gemme sig sne, is eller vand hvor du mindst forventer dig det. Sådan er det at køre bil om vinteren. En overraskelse kan pludslig komme, og det gelder om at være opmærksom.

 

Hvad nu hvis du kunde udstyre din bil med vinterdæk optimerede for is og sne, våde og tørre veje? Med Dunlop SP Winter Sport 3D får bilen en perfekt kørsel og stabilitet når vejen skifter fra tørre til våde og glatte flader.

 

Hemmeligheden bad vinterdækkenes evne er de tre forskellige typer af lameller (snit i slidbaneblokkene) som er placerede på tre forskellige dele af vinterdækket. Det giver gode kørselagnskaber på sne, is ,våde og tørre veje.

 

Snitten anpasses efter vejklimaet. Exempelvis så åbnes den revolutionerende låsende 3D-lamellen op for at grebe sneen på vinterveje, og låses siden igen hvis vejen bliver tør. Dette giver bedre stabilitet ved høje hastigheder. Dette er den seneste dækteknikken, som giver dig så meget som muligt ud af din bil på vintern, uanset vejr.

 

Bestil Dunlops vinterdæk denne vinter og opdag hvorfor den den konstante kompromis med vinterdæk er afsendt til historien.

Spørg nogen der ved!

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have mens  du bestiller dine produkter. Vi ser frem til dit opkald eller e-mail!