Humany

GISLAVED DÆK, KØB BILLIGT ONLINE

Traditionelle Gislaved vinterdæk ejes idag af Tyske Continental, men grundlagdes i Sverige i slutningen af 1800-tallet. Gislaved vinterdæk indeholder ikke nogle HA-olier (højaromatiske olier) og anses være et meget sikkert og stabilt vinterdæk i alle dæktester. Uanset hvis du vælger pigdæk, eller pigfrie friktionsdæk, har Goodgrip et Gislaved vinterdæk til dig.

152 modeller fra Gislaved
Sommerdæk

46 modeller af Sommerdæk fra 442 DKK

Pigdæk

72 modeller af Pigdæk fra 495 DKK

Europeiske friktionsvinterdæk

7 modeller af Europeiske friktionsvinterdæk fra 634 DKK

Nordiske friktionsdæk

27 modeller af Nordiske friktionsdæk fra 558 DKK

Gislaved

Hvad du skal vælge, kommer an på hvor och når du bruger din bil. Der er selvfølgeligt nogle fordele og ulemper med at bruge pigge eller ikke.

 

Gislaveds pigdæk som har vundet et flertal tester hedder Gislaved Nordfrost 5 og har høj komfort, lav lydniveau og usansynligt godt greb på sne og is. Gislaved Nordfrost 5 er designet for det nordiske klima og passer dig der vil være helt sikker i dyb sne og på glatte veje

 

Ett modsvarende Gislaved friktionsdæk – uden pigge – er Gislaved Softfrost 3, der giver stabil oh sikker kørsel på både tørre og regnvåde veje. Dækket har lang holdbarhed, god komfort og lav lydniveau. Hvis du kører kortere længder og mere i bytrafik, vil et Gislaved Softfrost 3 være perfekt for dig.

 

Goodgrips kunder vidner bland andet om at Gislaveds dæk har lav brændstofsforbrug, kan køre i dyb sne og har god bremse- og drejeevne. Hvis du vil vide mere om Gislaved vinterdæk eller tale med vores kundeservice om hvilke dæk du skal have, ring 80 82 279.

Spørg nogen der ved!

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have mens  du bestiller dine produkter. Vi ser frem til dit opkald eller e-mail!