Humany

GOODYEAR DÆK, KØB BILLIGT ONLINE

Dækproducenten Goodyear grundlagdes 1898 og er den største amerikanske producenten af dæk på markedet. De er verksamme på sex kontinenter med en omsætning på cirka 15 miljoner dollar per år. Udover dæk af mærket Goodyear, producerer man også flere velkendte mærker som Dunlop, Kelly og Debica.

120 modeller fra Goodyear
Sommerdæk
Pigdæk
Europeiske friktionsvinterdæk

6 modeller af Europeiske friktionsvinterdæk fra 440 DKK

Nordiske friktionsdæk

46 modeller af Nordiske friktionsdæk fra 493 DKK

Goodyear

Goodgrip tilbyder selvfølgelig dæk fra Goodyear – vi har alltid et stort udbud af Goodyear sommerdæk og vinterdæk til et godt pris.

 

Som ledende producenter af dæk siden 1916 har Goodyear ikke kun produceret dæk, men også andre gummiprodukter og polymer for en rekke forskellige forretninger i bilindustrien. En testvinnere i kategorien sommerdæk er Goodyear Eagle F1 som er framstemt til markedets bedste dæk, det bedste prestandadæk. Et andet omtalet Goodyear dæk er Goodyear OptiGrip som giver 20% kortere bremsestrekke på våd vej. Med hjelp af SmartWear-teknologien opstår nye mønster og blandninger gradvist.

 

Goodgrip tilbyder også Goodyears optimale vinterdæk, Ultragrip Extreme som er et dobbedæk anpasset speciellt for nordiske vinterforhold, med højste komfort og grep i alle vejr. Med hjelp af det aktive dobbesystem AST (Active Stud Technology) bibeholdes grebet i vinterens snevejr.

 

Siden 2001 har Goodyear arbejded med bilproducenten Ford for at kontrollere temperaturen og trykket indei dækket. Resultatet af dette er et ”intelligent dæk” med en dynamisk form som passer alle typer af køretøj. Foruden Ford, har Goodyear partnerskab med producenter som Peugeot, Rover, Vauxhall, ERF, Leyland DAF, Case New Holland og Caterpillar.

 

Under 2005 lanserede Goodyear RunOnFlat, som er en teknik under kraftig udvikling. Idag bruger de fleste store bilproducenter af punkteringsfrie dæk. Goodyear står som orginalleverandør til mange bilproducenter over hele verden. Goodyear har også et imponerende rekord i internationelle prisklasser, med over 360 Grand Prix sejre.

Spørg nogen der ved!

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have mens  du bestiller dine produkter. Vi ser frem til dit opkald eller e-mail!