Humany

HANKOOK DÆK, KØB BILLIGT ONLINE

Hankook dæk Co Ltd grundlagdes 1941 og er i øjeblikket den syvende største – og en af de hurtigst voksende – producenter af bildæk i verden. Hankook er stolte af at producere dæk af høj kvalitet og prestanda, ikke mindst dæk for personbiler, men også dæk for 4x4, SUV og lastbiler. Hankook er leverandør til bland annet Toyota, Ford og General Motors.

47 modeller fra Hankook
Sommerdæk

21 modeller af Sommerdæk fra 285 DKK

Pigdæk

18 modeller af Pigdæk fra 388 DKK

Europeiske friktionsvinterdæk

5 modeller af Europeiske friktionsvinterdæk fra 324 DKK

Nordiske friktionsdæk

3 modeller af Nordiske friktionsdæk fra 771 DKK

Hankook

Goodgrip har et stort sortiment af dæk i alle prisklasser, alt fra budgetalternativer til premiumdæk. Et sporty Hankook sommerdæk som hålder god kvalitet i alle hendseelser er Hankook Verntus S1 evo, der blev designet for bedre holdbarhed og for at minimere forandringer i høje hastigheder og temperaturer. Med optimal jordkontakt giver dette dæk bredre hantering såvel som prestanda og på våd og tør vej.

 

Et velurdviklet dæk for vinterkørsel er Hankook Icebear W300 som bygger på asymmetrisk mønsterdesign der har godt greb i vintervejr, på glatte veje, samt våde og kølige sne- og isveje. Dækkets slidbanemønster muliggør også et stabilt greb i høj hastighed også på vinteren. Dette Hankook dæk med flere finder du selvfølgelig hos Goodgrip.dk!

 

Hankook leverer også dæk til biler i amerikanske Le Mans Series, Super GT og asiatiske Le Mans Series.

Spørg nogen der ved!

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have mens  du bestiller dine produkter. Vi ser frem til dit opkald eller e-mail!