Humany

KUMHO DÆK, KØB BILLIGT ONLINE

Kumho Dæk startedes 1960 og har vokset til den störste dækfirma i Sydkorea. Kumhos dæk er idag en af verdens 10 störste producenter af dæk og er en del af en større koncern som omfatter et internationelt flygselskab samt forskellige byggefirmaer. Kumhu har fabrikker i Korea, Kina og Vietnam, som årligt producerer nesten 60 miljoner dæk, som siden sælgs til i cirka 180 lande.

6 modeller fra Kumho
Sommerdæk

2 modeller af Sommerdæk fra 366 DKK

Europeiske friktionsvinterdæk

2 modeller af Europeiske friktionsvinterdæk fra 543 DKK

Nordiske friktionsdæk

2 modeller af Nordiske friktionsdæk fra 790 DKK

Kumho

For at sikkerstille en fortsat udvikling har Kumho Tyres har de flere forskningscentre over hele verden. Kumho har en vision om at være en af verdens fem største producenter af dæk år 2015.

 

Kumho er en konkurrent til de store dækproducenter og ligger langt fram i teknikken. Et meget godt sommerdæk i Kumhos premiumklasse er Ecsta KU19, et Ultra High Performance dæk som du kan finde hos Goodgrip. Dette Kumho dæk har meget gode prestandaegnskaber, anpasset for høje hastigheder og en øget sikkerhed på våde veje. I den tyske bilavis Auto Motor & Sport fik Kumho Ecsta KU19 (225/40 R18 fram og 255/35 bag) høje karaktærer på tør vej fordi de kørte med den bedste løbstid og havde den korteste bremsestrække.

 

Et meget godt alternativ på vinterdæk er Kumho KW17, et friktionsdæk af højste klasse, med god stabilitet i sne og vid høje hastigheder. Kumho vinterdæk er et populært valg for Goodgripskunder.

 

For øjeblikket er Kumho officel sponsor for Manchester United Football Club og er officielle leverandører til orginalmonterede dæk på bilmodeller fra Chevrolet, Chrystler, Hyundai, Kia, Mercedes Benz, Mitsubishi, Smart, Ssangyong og Volkswagen.

Spørg nogen der ved!

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have mens  du bestiller dine produkter. Vi ser frem til dit opkald eller e-mail!