Humany

MICHELIN DÆK, KØB BILLIGT ONLINE

Michelin, en fransk producent af dæk, har eksisteret siden 1920’erne, og producerer dæk for alle årstider og køretøjstyper. Michelin er i hendhold til de europæiske konsumenter det mest velkendte dækmærke og er forbundet med sikkerhed på våde veje, produkternes driftsikkerhed og at de bidrager til trafiksikkerhed.

122 modeller fra Michelin
Sommerdæk

55 modeller af Sommerdæk fra 594 DKK

Pigdæk

27 modeller af Pigdæk fra 674 DKK

Europeiske friktionsvinterdæk

11 modeller af Europeiske friktionsvinterdæk fra 652 DKK

Nordiske friktionsdæk

29 modeller af Nordiske friktionsdæk fra 586 DKK

Michelin

Michelin er et veletableret firma i Europa som holder højste klasse og kan findes hos mange store bilproducenter som ser Michelin som et passende valg for sine orginalmonterede dæk.

 

Goodgrip kan tilbyde Michelins bedste sommerdæk Michelin Energy Saver , et dæk der respekterer miljøet og samtidligt sparer dig penge og giver en mindre bremsestrække. At reducere rullemodstanden hos et dæk betyder ikke blot lavere energiforbrug, men også mindre udledning af kuldioxid. Dessuden har Michelin Energy Saver en overlegen levetid.

 

Hvis vi i stedet kigger til vintersæsonen tilbyder Goodgrip Michelins mest populære vinterdæk, Michelin X-Ice North , et pigdæk for de nordiske vinterveje. Dækkene giver dig ednu større sikkerhed på is, samt øget trækkraft i sne. Et alternativ til pigdæk er Michelin X-ice, et friktionsdæk som har forbedret greb på is og god levetid.

 

Green X, et aktivt valg af dæk for den miljøbevidste som også vil spare penge. Alle Michelins dæk med lav rullemodstand er mærket med Green X. At Michelin kan stå for et trygt, sikkert dæk med høj kvalitet, er på grund af mange års samarbejde med verdens største og prestigefyldte bilproducenter, ikke mindst i konkurrencer og løb. Michelin har vundet samtlige verdensdicipliner fran Formul 1, WRC til Moto GP og er faktiskt de eneste dækmærke som har gjort det.

Spørg nogen der ved!

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have mens  du bestiller dine produkter. Vi ser frem til dit opkald eller e-mail!