Humany

PIRELLI DÆK, KØB BILLIGT ONLINE

Italienske Pirelli grundlagdes i Milano i slutningen 1800-tallet og er bland de største producenter af dæk i verden. Mange associerer Pirelli dæk med høj kvalitet, følelse og bedste prestanda. På grund af lang erfaring, teknologiske innovationer og interne ekspertise, har Pirelli under en lang tid haft et samarbejde med flere af verdens ledende bil- og motorcykelproducenter.

90 modeller fra Pirelli
Sommerdæk

47 modeller af Sommerdæk fra 529 DKK

Pigdæk

29 modeller af Pigdæk fra 538 DKK

Europeiske friktionsvinterdæk

5 modeller af Europeiske friktionsvinterdæk fra 635 DKK

Nordiske friktionsdæk

9 modeller af Nordiske friktionsdæk fra 666 DKK

Pirelli

Goodgrip kan tilbyde dig et stort udvalg af Pirelli sommerdæk samt Pirelli vinterdæk til et godt pris, fra budget- til premiumalternativer.

 

Pirelli tilbyder et nyt miljødæk med høj prestanda, udviklet for mere kørekomfort, sikkerhed og køreegenskaber, mens de tænker på miljøet. Pirelli Cinturato P7 kan du finde hos Goodgrip, et dæk der reducerer kuldioxid udslip ved at rullemodstanden reduceres. Dækket har også lavere bremsestrække på både våd og tør vej. Pirelli testedes af tyske bilistorganisationen Adac, og både Pirelli P6 og P7 kom langt op på listen over kvalitative dæk.

 

Pirellis vinterdæk gør det muligt for dig at køre sikkert på alle slags veje. Våd og tør asfalt, sne og is, takket være innovative materialer og udviklede slidbanemønster. Pirelli Winter Carving Edge er et pigdæk der er optimalt for det seje nordiske klima. Med edge-ringe giver Pirelli Winter Carving Edge et meget godt greb på isglatte flader.

 

For øjeblikket er Pirelli dæk det operationelle holdingselskab for en koncern der deltager i udformning, udvikling, producering og marketing af dæk for forskellige typer af køretøj. Med særlig fokus på de øverste segment, fokuserer Pirelli på store tekniske framskridt og høj prestanda, hvilket har gjort Pirelli dæk til et etableret dækmærke i lederposition.

 

Her til kommer at Pirelli dæk er officiel leverandør af dæk til World Rally Championship. De erstattede BF Goodrich for 2008-sæsonen, således kører nu alle biler kun med Pirellis dæk.

Spørg nogen der ved!

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have mens  du bestiller dine produkter. Vi ser frem til dit opkald eller e-mail!