Humany

Danmarks største forhandler af dæk og fælge

Tak for besøget!

Det er desværre ikke længere muligt at bestille fra Goodgrip.dk.

Vi håber, at du finder det, du søger et andet sted.


Med venlig hilsen

Goodgrip.dk

FÆLGE TIL DIN BIL ONLINE


Fælge til uovertruffelige priser: Du kan spare op til 40% på nye fælge når du handler ved GoodGrip.dk!

Vi har en laveste-pris-garanti og en tilfreds-kunde-garanti når du køber fælge. Desuden har vi hurtig levering, og vores medarbejdere i kundeservice hjælper og rådgiver dig gerne! Desuden har vi altid et værksted i dit område, som kan hjælpe dig med monteringen af dine dæk. Vi sælger alle de seneste modeller af fælge fra alle de store mærker, såsom OZ, Nitro, Team Dynamics, BM racing, Image, Ace, AEZ, ATS, AWC, Alpina, Alutec, BBS, BSA, Dotz, Enzo, Image, League, Lenso, MAL, Momo, Oxigin, Oxxo, Rial, SVF, Ultra Dynamics, Xtreme, Zero og Zito.

GoodGrip.dk blev stiftet i 2002 og er Nordens absolut største online butik for fælge. Hos os handler du billigt og vi har en laveste-pris-garanti - hvis du kan finde samme fælge, som du har købt hos os, billigere hos en ikke-netbutik, får du differencen tilbage! Eftersom vi er størst foretager vi store indkøb af fælge, og det er derfor vi kan have så lave priser. Alt vi sparer, går til din fordel som kunde. Køb fælge hos GoodGrip.dk, bedre og billigere fælge findes ikke!
Hos os handler du sikkert: Vi har en tilfreds-kunde-garanti - hvis du ikke er tilfreds med dine fælge er du fri til at returnere dem, uanset hvorfor! Vi er en certificeret nethandel og har haft over 100.000 glade kunder siden 2002!

Hos GoodGrip.dk kan du finde omfattende information om alle fælge, se hvordan fælgene vil se ud på bilen, se fælgtest, læse tidligere kunders kommentarer, og til sidst ende med at købe de fælge, der passer lige præcis til dig. Når du har valgt dine fælge, kan du på nettet aftale en tid for montering hos en af vores certificerede værksteder. Du kan betale for både fælge og service på en gang – det tilbyder ingen andre! Det betyder at du kan tage både fælge samt montering og balancering på delbetaling eller faktura, hvis du ikke vil betale med det samme.

Mere om fælge
Der findes mange forskellige typer af fælge, men de to hovedtyper er fælge af aluminium og fælge af stål. Fælge af stål er billigere, og er den type som plejer at sættes på nye biler som standardudstyr, mens fælge af aluminium er tilvalg og koster ekstra.

Fælge af aluminium er pænere og har mere fokus på design og udseende, mens fælge af stål tit har et plastikovertræk uden over selve fælgen. Mange vælger at have aluminiumsfælge om sommeren og stålfælge om vinteren. Det er måske en skam, fordi bilen på den måde kun er "pæn" det halve år, og ser lidt kedeligere ud resten af tiden. Derfor anbefaler vi alle vores kunder at købe fælge af aluminium, også til vinterkørsel. Det behøver ikke at blive dyrt, vi har mange gode tilbud på pæne aluminiumsfælge!

Når man køber nye fælge er der nogle ting, som man skal være ekstra opmærksom på. Den såkaldte indpresningsdybte på dine fælge (ET-målet), skal være det samme som på din bil. Dette mål angiver hvor langt inde eller ude, dine fælge kan placeres i forhold til fælgens midtpunkt (dvs. anlægsfladen mod navet til fælgens midtpunkt). Det er vigtigt at have den rigtige indpresningsdybde, da forkert indpresningsdybde kan få hjulet til at røre ved skærmens yderkant eller fjedre/støddæmpere. Hvilke mål – indpresningsdybde - du skal have, afhænger af hvor brede dine fælge er, hvor store dækkene er, og naturligvis hvilken bil du har. Normalt står indpresningsdybden stemplet på fælgen. Et højere mål giver fælge som sidder dybere ind, mens et lavere mål giver fælge, der sidder længere ud på bilen.

Man skal også være opmærksom på bilens såkaldte boltcirkel. Dette er et mål som angiver hvor mange bolte bilen har brug for (fire eller fem for det meste), og hvor stor en diameter boltene sidder i. F.eks. 4/110, hvor 4 står for fire bolthuller og 110 angiver cirklens diameter. Hvis man forestiller sig en cirkel som skærer midtpunktet på hvert bolthul, har man det som kaldes en boltcirkel. For at måle boltcirklen kan du måle fra bolthullets yderkant, tværs over midten, og hen til næste bolthuls inderkant. Dette fungerer dog kun på en bil med fire bolthuller. Hvis du har fem bolthuller skal du gøre følgende: Først måle bolthullets diameter (=A). Måle længden fra bolthullets kant til kanten af navhullet (=B). Til sidst diameteren på navhullet (=C). Du får boltcirklen ved at tage A+(Bx2)+C.

Dimensionerne på fælgen er også vigtigt at være opmærksom på. Man måler fælge i tommer, f.eks. ”6Jx16”. 6 er bredden på dine fælge, J står for typen af fælgehorn og 16 er diameteren på dine fælge. Siden J er standard på næsten alle fælge er dette ikke noget som GoodGrip.dk lister når vi sælger fælge.