Humany
OXXO Proteus Silver
  • %% item.productImages.alt %%

OXXO Proteus Silver

Fra:

Rigtige dæk til din bil?

Klik på knappen nendenfor, for at se om dette produkt passer til din bil ved at udfylde din bils registeringsnummer.

Vælg dimension
100% pasningsgaranti

Hjulene passer eller pengene tilbage

 

TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) som på dansk bliver dæktryksovervågning er et system som EU kræver skal findes i alle nyproducerede biler i Danmark efter den 1. november 2014.


Hvilke typer af TPMS system kan man have?
Visse system overvåger hjulenes rotationshastighed og andre måler lufttrykket i dækkene.

Hvad sker når man bytter hjul?
Bytter man hjul på en bil med TPMS kan det medføre at systemet ikke længere fungerer korrekt. Bilproducenterne må selv vælge hvilken type af system de vil montere på sine køretøjer, hvilket betyder at eventuelle fejl kan vise sig på forskellige måder. Om du f.eks. bytter til hjul der dæktryksovervågningssystem ikke existerer, vil bilen vise at de sagnes.

TPMS
Om din bil har sensorer i hjulene, så må også dine vinterhjul  have det for at TPMS skal fungere ( Valgfrit for bilejeren). For at vide hvilket system din bil har, så står det oftest forklaret i instruktionsmanualen som følger med bilen, alternativt så vælger du det foreslåede alternativ som vi giver dig via telefon eller hjemmesiden. Du kan også kontakte din forhandler eller bilproducent. I de fleste tilfælde kan vi sælge, programmere og montere dine hjul/dæk med TPMS. I særlige tilfælde kan en evt enklere efterprogrammering behøves gøres af til eksempel en forhandler eller et lokalt dækcenter. I disse særlige tilfælde kan vi ikke dække nogen yderligere omkostninger som muligvis kan opstå.
 Dimensioner

Registration number i

100% pasningsgaranti

Hjulene passer til din bil eller pengene tilbage
Boltcirkel
dimension

Alle dimensioner

%% visible %% produkter som passer til

  • Vi har ingen produkter i vores lager i overensstemmelse med jeres valg. Venligst kontakt vores kundeservice for tip om andre passende produkter.

  • %% product.price|currency %%/stk.
Besøgte produkter
Spørg nogen der ved!

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have mens  du bestiller dine produkter. Vi ser frem til dit opkald eller e-mail!