Sommerdæk til din bil online

  • Over 1 million solgte dæk i hele Norden
  • Over 200.000+ glade kunder
  • Køb dæk og fælge og bestil tid hos et værksted

Sommerdæk – Find billige sommerdæk hos Goodgrip, og spar næsten 40 %!

Køb dine billige sommerdæk hos GoodGrip.dk, og spar næsten 40 %! Vi tilbyder både lavpris- og kundetilfredshedsgaranti på vores sommerdæk. Vi har altid et dækværksted i nærheden af dig, og vi giver dig mulighed for at bestille tid til montering og skift af sommerdæk direkte på internettet. Nemmere, billigere og mere trygt kan det ikke blive at købe sommerdæk! Det er nemt at skifte til billige sommerdæk, men spørgsmålet er, hvilke man skal vælge. Der er mange spørgsmål, som skal besvares, herunder kørestil, sikkerhed, mærke, pris m.v. Her på Goodgrips hjemmeside kan du læse mere og få idéer til valg af billige sommerdæk.

Føre

Udskiftning af sommerdæk afhænger af mange forskellige faktorer, og den type nye sommerdæk du vælger, afhænger af hvad du prioriterer. Mange nye sommerdæk er fremstillet med sikkerheden som førsteprioritet, og her er det ofte vejforhold, vejbelægning og vådt føre, som tæller. Det, som er vigtigt at se på i forbindelse med kørsel i vådt føre, er til dels dækkets gummiblanding - men frem for alt dækmønstret. Det er mønstret i dækket, som skal transportere vandet ud til siderne, så dækket bevarer vejgrebet, også når det er vådt, så man undgår akvaplaning. Andre nye sommerdæk er produceret med prisen for øje. Ofte er det dog ikke de billigste sommerdæk, der faktisk viser sig at være billigst i længden. Andre sommerdæk kan holde meget længere på grund af bedre konstruktion, og en mere holdbar gummiblanding med længere levetid. Desuden er der mange nye sommerdæk, som er lavet til at bevare en lav rullemodstand - og med lav rullemodstand følger lavt brændstofforbrug, og dermed bedre økonomi.

Sommerdæk og de forskellige producenter

Alle dækproducenter fremstiller sommerdæk, eftersom det er den type dæk, der sælges flest af. Det er svært at anbefale et bestemt mærke, og GoodGrip.dk forsøger altid at forholde sig objektivt til de forskellige leverandører. Det bedste er at købe et dæk, som har fået gode anbefalinger ud fra det man selv prioriterer højest. Der foretages hvert år mange dæktest, og på GoodGrip.dk kan du læse alle dæktest under fanen Dæktest, og få hjælp til valg af sommerdæk. Under de respektive sommerdæk kan du også læse kundernes bedømmelser, hvilket også kan give et godt fingerpeg.

Sommerdæk og placering på bilen

Dæk udsættes for slitage afhængigt af, hvor på bilen de monteret. Hvis du har en baghjulstrukket bil, vil sommerdækkene på baghjulene f.eks. blive mere slidte. Det sikreste er altid at have de bedste eller mindst slidte sommerdæk monteret på baghjulene for at undgå overstyring af bilen, hvilket kan være farligt i mange situationer – især når der vådt på vejene.

Sommerdæk og produktionsår - kan dækkene blive for gamle?

Alt gummi ældes med tiden – især når det bliver brugt. Men det er også vigtigt at vide, at alle sommerdæk i dag er forsynet med en speciel beskyttelsesfilm (glycerin), som beskytter dine sommerdæk i op til tre år, såfremt de ikke er i brug. Det betyder, at når du køber nye sommerdæk, så er de at regne som nye - såfremt de ikke har været i brug - i op til tre år fra fremstillingstidspunktet. En forudsætning er dog, at dækkene har været opbevaret et køligt og mørkt sted, så de ikke ældes unødigt. De fleste professionelle dækforhandlere opbevarer sommerdæk på denne måde. Det gør GoodGrip.dk i hvert fald med garanti.

Sommerdæk og mønsterdybde

Alle sommerdæk skal have en mønsterdybde på mindst 1,6 millimeter i henhold til loven. Hvis man vil være på den sikre side, bør man have en mønsterdybde på mindst 3 millimeter året rundt (på vinterdæk er det et lovkrav, at mønsterdybden er 3 millimeter). Dette skyldes, at sommerdæk med dybere mønsterdybde er mere sikre ved kørsel i vådt føre.

Mere om Goodgrip

Goodgrip.dk har solgt dæk og fælge via internettet siden 2001 og forhandler alle mærker fra de store dækproducenter. Vi forhandler sommerdæk fra Nokian, Michelin, Bridgestone, Pirelli, Goodyear, Dunlop, Hankook, Kumho, Gislaved, Triangle, Duro, Nankang m.fl. Vores løfte over for kunderne er, at de kan købe billigt, nemt og trygt hos os. Vi tilbyder en lavprisgaranti, som betyder, at hvis du kan finde dine sommerdæk billigere hos en anden fysisk dækforhandler, så får du prisforskellen refunderet. Det er også meget nemt at handle hos os, eftersom vi har en meget simpel og praktisk netbutik, hvor du kan bestille tid til montering, afbalancering og dækskifte direkte på internettet. Du kan også betale for både varer og tjenester kontant eller på afbetaling direkte i vores netbutik. Du kan naturligvis også betale med kort, hvis du foretrækker det. Det er også trygt at handle hos os, eftersom vi tilbyder kundetilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at du kan returnere varerne i op til 30 dage efter levering, hvis du ikke er tilfreds med dit køb. Desuden er vi certificeret e-forhandler, og vi har mere end 100.000 tilfredse kunder.

GoodGrip.dk samarbejder med dækværksteder over hele landet. Vi besøger alle vores værksteder og sikrer, at de opfylder vores høje kvalitetskrav både i forhold til service, kundepleje, værktøj, lokaler m.v. Vi har over 200 dækværksteder i vores kæde i dag, og kæden vokser hele tiden. Der findes næsten altid et dækværksted i nærheden af dig, som kan hjælpe dig med at montere, afbalancere, skifte eller opbevare dine sommerdæk, når det er tid til det. Velkommen til GoodGrip.dk, hvor du kan købe sommerdæk – nemt, billigt og trygt!

Køb af sommerdæk: Det er ikke det nemmeste at købe billige sommerdæk, men det er dog blevet meget nemmere, efter vi har fået internettet. Nu kan du købe billige sommerdæk hos GoodGrip.dk. Sammenlign os med andre, hvilket kan godt betale sig, eftersom vi tilbyder lavprisgaranti! Mange leder efter brugte sommerdæk - lad være med det! Du ved ikke hvordan de har været opbevaret, og hvordan de har været brugt. De kan være nedslidte - og så bliver det ikke særligt billige sommerdæk! Både køb regummierede sommerdæk og brugte sommerdæk er lidt af et sats. Vi har så lave priser, at du lige så godt kan købe nye sommerdæk helt nye sommerdæk hos os!

Gode sommerdæk skal passe til din kørestil og din pengepung, og gode sommerdæk skal helst holde længe. Gode sommerdæk er sikre og gode til at afvise vand i vådt føre. Der er mange krav, som gode sommerdæk skal opfylde. De bedste sommerdæk plejer at blive anmeldt i motorbladene, og hvis du vil finde de bedste sommerdæk, anbefaler vi dig at læse de forskellige dæktest på vores hjemmeside. Klik på fanen Dæktest ovenfor, så kan du selv læse, hvad motorbladene siger om de bedste sommerdæk! Her kan du også finde de mest støjsvage sommerdæk, eftersom støjsvage sommerdæk ofte er noget, som mange gerne vil have. De fleste sommerdæk i dag er dog støjsvage, så der kan være andre faktorer, der spiller ind, når man skal vælge sommerdæk.